Wie zijn we

Zaakvoerder Bart De Roeck ontdekte een passie voor cijfers en fiscaliteit.

cba-bvba-bart-deroeck

BART DE ROECK

Zaakvoerder CBA BVBA

Kom meer te weten...

Over de zaakvoerder

Reeds bij de start van mijn loopbaan ontdekte ik een passie voor cijfers en fiscaliteit. Gaandeweg kwam ik in contact met fiscaliteit in verscheidene sectoren waardoor ik het domein vanuit verschillende perspectieven leerde bekijken. Finaal besloot ik mij voltijds te focussen op het ambacht van accountancy. Door mijn gedrevenheid voor fiscaliteit verruimde ik mijn kunnen via avondopleidingen. Uiteindelijk kreeg ik tien jaar geleden de kans tot de overname van een vooraanstaand accountantskantoor.

Met een gedrevenheid om klanten te bedienen, kenden wij een gezonde groei die zich doorzette in een nieuw kantoor in Merelbeke. Hier werken we tot op vandaag door om mensen bij te staan met hun financieel verhaal.

Een fiscaliteit
op maat

CBA-BVBA-Wie-zijn-we-Fiscaliteit-op-maat

Met ons team streven wij naar een fiscaliteit op maat van elke klant. Wij zijn overtuigd dat de fiscaliteit voor elke klant continu verbeterd kan worden zodat hij zoveel mogelijk profijt ervaart. Door deze persoonlijke service werken wij steeds opnieuw aan een lange termijn relatie met de klant waardoor we zijn uniek financieel verhaal beheersen op een vakkundige manier. Wij gaan met andere woorden voor een klantrelatie die ervoor zorgt dat de klant zich honderd procent kan focussen op zijn eigen zaak.

Door onze jarenlange ervaring met klanten uit diverse sectoren, bezitten wij de gespecialiseerde knowhow om elke klant bij te staan. Wij zijn op de hoogte van de fiscale noden waardoor we kunnen helpen bij het opbouwen van uw zaak en dit gesteund op een onberispelijke fiscaal fundament.

CBA-BVBA-Wie-zijn-we-ervaring

Ervaring in
verschillende
sectoren.

Ervaring in
verschillende
sectoren.

CBA-BVBA-Wie-zijn-we-ervaring

Door onze jarenlange ervaring met klanten uit  diverse sectoren, bezitten wij de gespecialiseerde knowhow om elke klant bij te staan. Wij zijn op de hoogte van de fiscale noden waardoor we kunnen helpen bij het opbouwen van uw zaak en dit gesteund op een onberispelijke fiscaal fundament.

Digitaal tot
uw dienst.

CBA-bvba-Digitaal-to-uw-dienst

Binnen onze onderneming gaan wij volop voor de toekomst via digitalisering. Wij zorgen ervoor dat u als klant alsmaar minder tijd moet vrijmaken voor financiële administratie en fiscaliteit. Zo kan u zich maximaal focussen op de uitbouw van uw eigen zaak terwijl wij de financiële kant van uw verhaal optimaliseren. Binnen ons bedrijf werken wij aan een continue innovatie  om een snellere en persoonlijke service te kunnen aanbieden.

172

Tevreden klanten
83%

meer omzet
4

ervaren medewerkers
30

jaar ervaring

Schrijf je in
op onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte van praktische financiële tips.